Kalau Suke Boleh Like ;)

Shout Here ! *wink*

ShoutMix chat widget

July 29, 2011

Tak suke chat facebook baru? Ikuti cara mndapatkan facebook chat lama di sini :)

Xsuke dgn facebook chat baru? ye, aku pn xske, sbb org yg disenaraikan bukan semua yg kite suke, oops. haha, gurau2. Oke kat sini ada diajarkn cara nk revert balik facebook chat jadi yg asal. Korang perlu ada beberapa item untuk buat benda ni menjadi.

FIREFOX SAHAJA ! Google Chrome, Opera, Netscape dan sebagainya dilarang ( xle la mksdnya -,- )

1 ) Pastikan dalam PC / Laptop korang ada Firefox @ Browser yg Firefox based ( eg : Palemoon )
2 ) Lpas tu, korang bukak Firefox, & klik link ni --> GreaseMonkey.  Klik Download Now pastu restart Firefox korang.

3) Klik link ni --> Facebook script. ( pastikan link ni dibuka dalam Firefox ) n pastu klik INSTALL.

Restart Firefox korang, bukak Facebook, dan tgok la hasilnya. Selamat Mencuba ;)

April 21, 2011

Care other heart and hurt what i feel.

A : i'm worried about u.
B : so? if anything happen to me, what can u do? 
A : i know i'm far from u, but then i'm still worried.
B : it's useless.

T_T it's sad when people we care didn't appreciate what we're doing for them, but then saying 
worrying is a useless thing.

April 07, 2011

99 Perkara Mengenai Lelaki tetapi Tidak Diberitahu Kepada Wanita

Antara perkara yang agak menarik tntang aku. Eh, bukan, perkara menarik tentang kaum Adam. :D
1. Guys prefer neat and presentable girls.
2. Guys love flirts. ( Semua orang tahu..walaupun ada lelaki yang kononnya tidak bersetuju)
3. A guy can like you for a minute, and then forget you afterwards.
4. When a guy says he doesn’t understand you, it simply means you’re not thinking the way he is.
5. “Are you doing something?” or “Have you eaten already?” are the first usual questions a guy asks on the phone just to get out from stammering.
6. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.
7. When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.
8. Guys love a girl’s smile.
9. Guys will do anything just to get the girl’s attention.
10. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend.
11. When guys want to meet your parents. Let them.
12. Guys want to tell you many things but they can’t. And they sure have one habit to gain courage and spirit to tell you many things and it is drinking!
13. Guys cry!!!!!!!!
14. Don’t provoke the guy to heat up. Believe me. He will.
15. Guys can never dream and hope too much.
16. Guys usually try hard to get the girl who has dumped them, and this makes it harder for them to accept their defeat.
17. When you touch a guy’s heart, there’s no turning back.
18. Giving a guy a hanging message like “You know what?!..uh…never mind!” would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking.(Aku memang cukup stuju dengan ini)
19. Guys love it when girls touch their hands.
20. Guys are good flatterers when courting but they usually stammer when they talk to a girl they really like.
21. When a guy makes a prolonged “umm” or makes any excuses when you’re asking him to do you a favor, he’s actually saying that he doesn’t like you and he can’t lay down the card for you.
22. When a girl says “no”, a guy hears it as “try again tomorrow.”(Lelaki jarang give up kalau dengan orang yg dia benar-benar suka)
23. You have to tell a guy what you really want before he gets the message clearly.
24. Guy finds ways to keep you off from linking with someone else
25. Guys love their moms.
26. A guy would sacrifice his money for lunch just to get you a couple of roses.
27. A guy often thinks about the girl who likes him. But this doesn’t mean that the guy likes her.
28. You can never understand him unless you listen to him.
29. If a guy tells you he loves you once in a lifetime. He does.(Tapi kalau playboy yang cakap jangan percaya)
30. Beware. Guys can make gossips scatter through half of the face of the earth faster than girls can.
31. Like Eve, girls are guys EUR™ weaknesses.
32. Guys are very open about themselves.
33. It’s good to test a guy first before you believe him. But don’t let him wait that long.(Wanita mesti lakukan ini pada awal perkenalan dengan lelaki)
34. No guy is bad when he is courting.
35. Guys hate it when their clothes get dirty. Even a small dot.( Kenyataannya, bukan semua begitu)
36. Guys really admire girls that they like even if they’re not that much pretty. ( Lelaki suka melihat wanita cantik tetapi suka lihat tidak semestinya lelaki berminat untuk mendekati)
37. Your best friend, whom your boyfriend seeks help from about his problems with you may end up being admired by your boyfriend.
38. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don’t need to give advice.( Setuju!!! Lelaki kalau nak mintak pandangan lebih selesa dengan lelaki tetapi untuk meluahkan masalah lelaki lebih selesa dengan wanita)
39. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.
40. Shopping is NOT a sport. And no, we are never going to think of it that way.(Aku akan ngantuk gile bila pegi shoping..lebih-lebih lagi jika dah pusing 2,3 kali keluar masuk kedai sama tetapi 1 barang pon tak beli)
41. Guys love girls with brains more than girls in miniskirts.(Wanita yang cantik + kurang bijak adalah low standard dari Wanita yang sederhana tetapi Bijak)
42. Guys try to find the stuffed toy a girl wants but would unluckily get the wrong one.
43. Guys virtually brag about anything.
44. Guys cannot keep secrets that girls tell them.
45. Guys think too much.( dan kadang-kadang sampai diluar jangkaan)
46. Guys’ fantasies are unlimited.
47. Guys hate it when girls talk about their period.( Jadi wanita tak perlu kot nak post kat status facebook…”Sakit perut”,”Senggugut” dan apa-apa yang berkaitan melainkan semua kawan facebook anda adalah wanita)
48. Guys tend to get serious with their relationship and become too possessive. So watch out girls!!
49. When a girl makes the boy suffer during courtship, it would be hard for him to let go of that girl.( Susah dapat susah lepas…Jadi bagus kalau wanita buat jual mahal jangan mahal sangat yea)
50. It’s not easy for a guy to let go of his girlfriend after they broke up especially when they’ve been together for 3 years or more.(Tepat sekali….)
51. You have to tell a guy what you really want before getting involved with that guy.
52. A guy has to experience rejection, because if he’s too-good-never-been-busted, never been in love and hurt, he won’t be matured and grow up.(Jadi lelaki tak perlu terlalu kecewa kalau cinta ditolak)
53. When an unlikable circumstance comes, guys blame
themselves a lot more than girls do. They could even hurt themselves physically. ( Lelaki bodoh je akan cederakan diri sendiri selepas putus cinta )
54. Guys have strong passion to change but have weak will power.
55. Guys are tigers in their peer groups but become tamed pussycats with their girlfriends. ( Badan ketul-ketul tapi nangis bila awek merajuk)
56. When a guy pretends to be calm, check if he’s sweating. You’ll probably see that he is nervous.
57. When a guy says he is going crazy about the girl. He really is.
58. When a guy asks you to leave him alone, he’s just actually saying, “Please come and listen to me.” (Wanita jangan buat-buat tak paham plak)
59. Guys don’t really have final decisions. ( Selalu tukar keputusan walaupun disaat akhir)
60. When a guy loves you, bring out the best in him.
61. If a guy starts to talk seriously, listen to him.
62. If a guy has been kept shut or silent, say something.
63. Guys believe that there’s no such thing as love at first sight, but court the girls anyway and then realize at the end that he is wrong.
64. Guys like femininity not feebleness.
65. Guys don’t like girls who punch harder than they do.
66. A guy may instantly know if the girl likes him but can never be sure unless the girl tells him.
67. A guy would waste his time over video games and basketball, the way a girl would do over her romance novels and make-ups.
68. Guys love girls who can cook or bake. (Kalau wanita tak reti masak maksudnya SAHAM korang jatuh..KENYATAAN!!!)
69. Guys like girls who are like their moms. No kidding!
70. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.(Nampak hepi tapi sebenarnya jiwa lara….)
71. A guy’s friend knows everything about him. Use this to your advantage.(Kadang-kadang awek sendiri pon tak tahu tapi lelaki tidak suka awek sendiri menyusahkan kawan-kawan rapat mereka)
72. Don’t be a snob. Guys may easily give up on the first sign of rejection.(Wanita perlu lakukan ini kalau memang tak suka/menolak lelaki…jangan bagi peluang untuk layan)
73. Don’t be biased. Try loving a guy without prejudice and you’ll be surprised.
74. Girls who bathe in their eau de perfumes do more repelling than attracting guys.
75. Guys are more talkative than girls are especially when the topic is about girls.(Kantoi plak)
76. Guys don’t comprehend the statement “Get lost” too well.
77. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions but still love them more.
78. When a guy gives a crooked or pretentious grin at your jokes, he finds them offending and he just tried to be polite.
79. Guys don’t care about how shiny their shoes are unlike girls.
80. Guys tend to generalize about girls but once they get to know them, they’ll realize they’re wrong.
81. Any guy can handle his problems all by his own. He’s just too stubborn to deal with it.
82. Guys find it so objectionable when a girl swears.
83. Guys’ weakest point is at the knee.
84. When a problem arises, a guy usually keeps himself cool but is already thinking of a way out.
85. When a guy is conscious of his looks, it shows he is not good at fixing things.
86. When a guy looks at you, either he’s amazed of you or he’s criticizing you.(Jadi jangan mudah perasan)
87. When you catch him cheating on you and he asks for a second chance, give it to him. But when you catch him again and he asks for another chance, ignore him.(Penipu jangan sampai kantoi..LOL)
88. If a guy lets you go, he really loves you.( TEPAT walaupun pedih)
89. If you have a boyfriend, and your boy best friend always glances at you and it obviously shows that he is jealous whenever you’re with your boyfriend, all I can say is your boy best friend loves you more than your boyfriend does.
90. Guys learn from experience not from the romance books that girls read and take as their basis of experience.(Lelaki jangan takut mengorat..HAHA)
91. You can tell if a guy is really hurt or in pain when he cries in front of you!
92. If a guy suddenly asks you for a date, ask him first why.
93. When a guy says he can’t sleep if he doesn’t hear your voice even just for one night, hang up. He also tells that to another girl. He only flatters you and sometimes makes fun of you.(Ayat-ayat playboy tapi wanita yang tak tahu biasa terperangkap)
94. You can truly say that a guy has good intentions if you see him praying sometimes.
95. Guys seek for advice not from a guy but from a girl.(Bergantung kepada masalah juga)
97. If a guy says you’re beautiful, that guy likes you.(Suka tak semestinya menyintai)
98. Guys hate girls who overreact.
99. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships.(Tapi wanita sentiasa ingat dia lebih sayang kat lelaki terutamanya bila lelaki kurang memberi tumpuan kepadanya bila sibuk)

March 26, 2011

Masyarakat Di Atas Awan

Meh kite masuk bab dokumentari sket. Musti korang2 sume mcm xpercaya apa yg aku nk bgtau ni kan?
Tapi masyarakat atas awan ni sbnrnya wujud. Diorg bukannya duk atas awan pn, diorg sbnrnya tinggal di lereng2 gunung, korang bayangkan, lereng GUNUNG. bukan calang2 org dpt bina penempatan kat situ, kan? 
Masyarakat ni dikenali sbgai msyarakat Chachapoyas.

Chachapoyas adalah salah satu bndar di utara Peru. Bandar Chachapoyas ni plak ibukota bagi Amazon. 

Peta Chachapoyas

Apa yg menarik psal tamadun ni, korang cuba imagine, gerakkan otak2 yg lama xberfungsi utk berfikir, gunung ketinggiannya beribu2 meter, dgn keadaan yg curam, tpi msyrakat Chachapoyas ni bole bina umah kat situ. Xke pelik? Lagi satu, menurut catatan Cieza de León, org2 Chachapoyas ni berkulit puteh, even diorg berada dlm kawasan dimana penduduknya terdiri drpd South American yg berkulit gelap. Diorg juga berambut perang, sgt unik kan?

Salah satu laluan dlm rumah diorg.

Penempatan Masyarakat Chachapoyas.

Antara arca ukiran diorg.

Selain dikenali sbgai Masyarakat Awan, diorg juga dikenali dimata dunia sebgai ' Warrior Of The Clouds '. Amacam, menarik x? 

March 13, 2011

Misteri Pulau Boneka Di Mexico

La Isla de La Munecas, ni salah satu tempat pelancongan yg terkenal di Mexico. Besenya org anggap pulau2 ni sebagai sebuah destinasi pelancongan menarik, tapi pulau ni agak menyeramkan, sebab disekeliling pulau ni digantung patung @ boneka!

Al - kisahnya begini, 50 tahun dahulu, ada seorang lelaki yg bernama Don Julian Santana yg merupakan pemilik pulau tersebut sering diganggu oleh bayangan seorang kanak2 yg dipercayai mati lemas di dalam saluran paip di esekitar pesisiran pantai di pulau tersebut. Lpas tu, dia ni mengalami tekanan perasaan, smpai family diorg anggap Don ni dah gila.

Disebabkan asyik kena ganggu je dgn ' kanak - kanak ', dia amek keputusan nak gantung anak patung disekeliling pulau dia tuh. Sebab dia pecaya kalau dia gantung anak2 patung tu, dia takkan kena kacau da pastu. Sejak aritu, dia slalu ulang alik dari pulau tu ke bandar2 berdekatan, utk cari anak patung yg terbuang.

Tak lama lpas tu, lebih kurang tahun 2001, Don ditemui mati dalam keadaan sgt mengerikan. Mayat Don ditemui dijumpai dgn kesan kelar di bahagian leher, mcm kena hiris dgn objek tajam. Persoalannya, sapekah yg melakukannya? Mengapa Don dibunuh? Penduduk berhmpiran bgtau, Don dibunuh sbb dimarahi ' kanak - kanak ' tersebut, sbb tak gantung da anak patung sekeliling pulau tu.

Sampai sekarang, La Isla de La Munecas menjadi pulau tumpuan pelancong, n kadang2 ada gak pelancong yg bgtau terdengar hembusan nafas bila lalu di sekitar patung tersebut. Ada jugak yg bgtau yg diorg dengar bunyi kanak2 menanges..............................................

February 26, 2011

Our Memory Photo Contest

Haiz, ni la first time aku masuk contest. Entah mcam mana le rasa, excited ada, excited nk menang ah! Berdebar ada, sume ada, hehe.

Well, aku pilih gambar ni sebab this pic shows that three of us is good friends, no matter how we are. :)

Semoga aku menang!
N aku nak tag 4 org member,

Bye! (:

Follower Ke - 100

Pada jam 1.23 pagi ni, blog aku telah difollow seramai 100 org. HAHA. Da capai first trget bagi follower, kepada follower yg " bertuah " ni, kamu akn mndpat adiah dari BETA. HAHAHA :D

Apesal follower ke - 100 xde pic? Aiseh, ptong adiah, HAHA :p

Tahniah kepada pemenang, nama dia ialah Ezmil Idreen Abdullah, ni link blog dia >>http://fateisnotsomethingtobeblame.blogspot.com/<< 
sila tambahkan follower dia jugak yer? :D 

Akan datang kepada follower ke - 200 lak! Bye!
Big Fuchsia Pointer