Kalau Suke Boleh Like ;)

Shout Here ! *wink*


ShoutMix chat widget

February 13, 2011

Dapatkan Video Lucah, Hangat, Aksi Hebat Di sini





















HAHA! gelak besar. tu reaksi aku bila aku wat tajuk camni, kompem dapat byk kritikan pasni mcm,   ' eh, blog si daos tu dah jadi blog lucah ke? '. HAHA! korang ni..xmain la bnda2 camtu..ala, tajuk je camni, aku nk ckp pasal lagu yg tgah hits skrg. :D

Korang suke tak dgr lagu Mat Saleh? Bukan nama dia Mat Saleh, lagu English =.= lampi la korang ni, hehe :p N mesti ada antara korang yg suke dgar lagu genre K-Pop kan ? Aku pon K-Pop fan gak, terutama Band BIGBANG ! Mantop beb ! 

Sape xknal Bruno Mars agkat kaki ! Meh aku bagi sposen, korang gi wikipedia n check psal jejaka bersuara lunak yg bernama Bruno Mars ni. Klik sini utk info mamat ni ! Antara lagu hits si jejaka ni yg pling aku suke, Just The Way You Are, Grenade, Waving Flag feat K'naan :)))
Nah, kalau korang nak memuat turun nada dering ini, sila tekan 1 selepas bunyi beep.  **BEEP** dah tekan belom ? aigoo =.= haha.
Ni aku bgi link download lagu Bruno Mars :)))
  1. Bruno Mars - Grenade 
  2. Bruno Mars - Just The Way You Are 
  3. K'naan feat Bruno Mars - Wavin' Flag
Tu je kot. Kalau korang nak request link utk download lagu, jgn segan silu bgtau aku oke ? :D

Bagi BAND Bigbang lak, lagu yg pling aku suke , Tell Me Goodbye, Hands Up, Koe Wo Kikasete ( Listen To My Voice ) n Haru Haru.

Nah, download n dgr la puas2 :)))
  1. BIGBANG - Tell Me Goodbye
  2. BIGBANG - Hands Up
  3. BIGBANG - Koe Wo Kikasete
  4. BIGBANG - Haru Haru
Hehe. tu je kot. Kepada sape2 yg da terkena lpas baca tajuk post aku kali ni,  sori r brader, kat sini xde video panas, goreng pisang panas ada :p
Babai! :D

23 comments:

.:AiN iKeUchi:. said...

tajuk x der kena mengena pun dengan entry..haha.panas la sgt.aper2 pun minat sgt kat bing bang n bruno mars..best..hehe =)

Firdaus Khairuddin said...

hehe. saje try buat tajuk yg catchy ! :D

ilitralala said...

eh.. kau ni budak p.alam eh?
ke x?..aku yang silap ke?.
muke familiar

Firdaus Khairuddin said...

haha, tol la budak palam, bekas actually :(

.:AiN iKeUchi:. said...

catchy ker?kalo lagu bruno mars ngan bin bang tu tau ler catchy..heehe ;P

Firdaus Khairuddin said...

hehe, catchy kot, xreti nk berblogging ni, baru lgi sbnrnya :(

.:AiN iKeUchi:. said...

samer la..huhu..lamer dh der blog..tpi jrng berblogwalking..malas..hehe

Firdaus Khairuddin said...

ohh, xpe, tingkatkan usaha anda ! :p

Miss Iman said...

hahahaha, punye la terbeliak mata den nengok tajoknye.......

tapi content kontra beno ngan tajok
ingtkan nak bahaskan ttg tajok tu

but, still mantop!

Firdaus Khairuddin said...

hehe , thanks miss iman :D

.:AiN iKeUchi:. said...

link yang daus bg tu...member tgok dier menjerit2.kahkahkah..sekali kuar gmbr hantu..ish3xD

Firdaus Khairuddin said...

HAHA ! i LIKE bila org terkena :p :p :p

kesian mmber ain tu eh? hehe.

.:AiN iKeUchi:. said...

hahhaha..selamat berjayer dalam mengenakan orng..ekeke:P

Firdaus Khairuddin said...

ain ltak la link post daus ni dlm blog ain, hehe :D

.:AiN iKeUchi:. said...

x nak ler..ain x suker bab mengenakan orang..hehe;P

Firdaus Khairuddin said...

haha :p

.:AiN iKeUchi:. said...

lalaalala~ :P

Firdaus Khairuddin said...

pndpat ain tntg blog daos ? :)
ckp je, xkesah pon, sbb kalau ada yg kurang, nk ubah.. :D

.:AiN iKeUchi:. said...

nice blog...tpi header dier cute sgt..cm gurl..serius ingt blog pompuan dulu..hahaha...

tapi entry2 daus..baggus even blogger baru..n hope di masa akan datang..akan dtg dengan entry2..yang memberi pengajaran dan info.. :)

Firdaus Khairuddin said...

err, HAHA. :p


try to change header tu jadi nmpak matured sket :p :p :p

HAHAHA, sy bukan pondan okay. :D
tengs Ain!

.:AiN iKeUchi:. said...

welcome..hehe..bukan pondan..cute a.k.a jambu kot..hahaah :P..ok kan??hee

Firdaus Khairuddin said...

errrrr. TIDAAAAKK!! saya lelaki sejati okay :p :p

syaEYRA said...

suka lagu BIGBANG

Big Fuchsia Pointer